Madona u Budvi. Update

Madonna_cover.jpg
VIP.
Kao što sam još u julu predvidela, Vip karte za Madonin koncert rasprodate su izuzetnom brzinom. Ovih dana organizatori su, zbog toga, doštampali još dve hiljade VIP karata. Tanjugova informacij objavljena pre nekoliko dana kaže:
"Kako je najavljeno, tako će „zlatni fan” prostor, koji se nalazi uz samu binu umesto 5.500 primiti 7.500 posetilaca, a cena karte iznosi 70 evra. Dosadašnjih 8.000 ulaznica za „fan pit” i VIP tribinu za koncert koji će kraljica pop muzike održati na budvanskoj plaži Jaz rasprodato je. Na prostoru „Madona siti”, kako zovu VIP klimatizovan prostor sa hranom i pićem, umesto 2.500, biće smešteno čak 4.500 ljudi a ulaznica košta 200 evra. Inače, za Madonin koncert u Crnoj Gori biće štampano ukupno 70.000 ulaznica, a do sada je prodato 35.000."
Vila.
Pitanju smeštaja zvezde takođe se pristupilo u stilu: ima se, može se. 24 sata piše:
"Madoni se pruža prilika ne samo da peva u Budvi već i da u njoj letuje i živi – i to u sopstvenoj vili od dva miliona evra koju želi da joj pokloni ruski milijarder Sergej Polonski. Kompanija ruskog milijardera, koja u Budvi gradi ekstraluksuzne apartmane, smislila je način da promoviše ekskluzivni turizam u Crnoj Gori tako što će kraljici popa ponuditi ključeve vile od 326 kvadratnih metara tik uz more, s bazenom na vrhu i svim pratećim luksuznim detaljima."
Lepo.
Prevoz.
O predostojećem koncertu, pa i o tome kako stići do Jaza i koliko će vas to koštati, pišu skoro svi - od zvaničnih medija, do posebno za ovu priliku napravljenih blogova, foruma opšte namene, ali se o temi raspravlja i na sajtovima kao što su "Ceca Online", "Najnoviji tračevi", "Portal farmaceuta", "Krajinaforce - Glas Krajišnika u egzilu", "Rakijanje.com" i sve između toga. Opšti zaključak je - Do Jaza će se već nekako stići, ukupni troškovi bi trebali da budu oko 100 evra, a ko će sve u celom procesu zaraditi - Biće poznato (ili ne), naknadno.

Ukratko, koncert će biti, i već jeste, ne samo pop-kulturni fenomen, već i sociološki.

UPDATE: Madona u Budvi: Teško je biti novinar

Komentari

Puno srece svima koji se upuste u tu avanturu. U Cirihu je koncert bio njesra, a koliko sam videla na Youtube isto je bilo i u Cardiff-u i ostalim gradovima. Pa vi vidite, da ne bude posle "niko nam nije rekao". ;)

Maja | 08.09.08 21:34

laki, idesh li ti na koncert

redsandra | 13.09.08 23:42

Ne, Saki. A ti?

LLara | 14.09.08 13:31

Prica o tome kako su crnogorski carinici Madoni oduzeli preskire jer su bili preskupi i bilo ih je previse, pojavila se u medijima na raznim stranama sveta, pa i u tabloidu Sun: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article1726936.ece
Ako je tacna, prica je totalno bizarna

Media Mix | 25.09.08 13:56

ja sam pocela da prikupljam madonine postere odkad sam pocela voleti strane pesme,jako mi se svidja spot sa jastinom 4minutes i njena pesma music!Cula sam da je usvojila crnca da li neko o tome nesto zna?

Jovana | 19.10.08 14:55